Select Page

FOTO: Više od stotinu djece na “Danima dječjeg veselja” u Posuškom Gracu

FOTO: Više od stotinu djece na “Danima dječjeg veselja” u Posuškom Gracu

Vrijedni framaši Posuškog Graca i ove godine su organizirali “Dane dječjeg veselja”, trodnevno druženje svojih najmlađih župljana kroz igru, zabavu, učenje i natjecanja u raznim disciplinama.

Cijeli događaj bio je priređen u prostoru župne crkve sv. Franje Asiškog, a trajao je tri dana. U petak 26. kolovoza i subotu 27. kolovoza framaši su za najmlađe priredili mnoštvo igara, pjesama, plesova, zanimljivih predavanja kao i poslastica koje su djeca dobivala u pauzi, dok je sve završilo u nedjelju 28. kolovoza svečanom svetom misom.

Na ovim danima sudjelovalo je više od stotinu djece, a program su pripremili i realizirali animatori frame uz veliku podršku njihovog duhovnog asistenta fra Ivana Landeke.

Koliko su djeca bila oduševljenja i uživala u ovim danima, teško je opisati riječima, ali zato možete vidjeti na fotografijama.

Na kraju se framaši zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pomogli u organiziranju ovog događaja: Prodajni centar Oli, Binvest, Meggle, Lager, Supermarket Divna, Knjižara Livre, Planet, Pekara Braća, Veleprodaja Bašić i mjesna zajednica Gradac.

Posusje.net/Foto:Frama Posuski Gradac

OGLASI

Loading