Select Page

FOTO: Zbor “fra Grge Martića” na susretu zborova u Širokom Brijegu

FOTO: Zbor “fra Grge Martića” na susretu zborova u Širokom Brijegu

U nedjelju 30. prosinca 2014. godine na prvu nedjelju Došašća, u Širokom Brijegu u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije održan je susret zborova.

Na tom susretu sudjelovao je i crkveni zbor “fra Grge Martića” iz Posušja. U 17 sati zborovi su imali generalnu probu. Susret je počeo u 18 sati kada je sedam zborova iz Hercegovine slavilo večernju Svetu Misu i otpjevalo izabrane pjesme. Svojim višeglasnim pjevanjem zborovi su zaista veličanstveno slavili Gospodina.

Zbor fra grgamartic 3

Nakon Svete Mise, zborovi su se predstavili i otpjevali po dvije pjesme. Zbor “fra Grga Martić” iz Posušja je nastupio šesti uz pjesme: “Misao svijeta” i “Kog zemlja more zvjezdan svod”. Nakon predstavljanja i svečanosti susreta, zborovi su se nastavili družiti u svadbenom salonu Sunce uz večeru, pjesmu, ali i ples sve do polnoći kada su svi pošli svojim kućama, svatko u svoju župu.

Zbor fra grgamartic 1

Iz zbora “fra Grge Martić” naglašavaju da su “istinu proveli još jedan od nezaboravnih i prelijepih trenutaka zajedničkog druženja i veličanja Boga uz višeglasne duhovne stihove.” Nakon susreta zborova, zbor “fra Grga Martić” se priprema za nadolazeće Božićne blagdane, kao i za Božićni koncert.

Zbor fra Grga Martić Posušje/Posusje.net

OGLASI

Loading