Select Page

VIDEO: Izašao novi spot Ivice Bage za pjesmu “Prava ljubav”

VIDEO: Izašao novi spot Ivice Bage za pjesmu “Prava ljubav”

Nakon što je nedavno snimio i pustio u javnost spot za singl „Pogrešan čovjek“, kojeg često možete vidjeti na CMC-u, Ivica Bago je ovih dana na nekoliko lokacija u Posušju snimao kadrove za novi spot za pjesmu „Prava ljubav“.

Jedna u nizu pjesama

Ovo je samo jedna u nizu pjesama koje je posuški „As“ ekranizirao. Pored pjesma „Pogrešan čovjek“ i „Prava ljubav“ snimio je spotove za pjesme „Vraćam se – Zemljo moja jedina“, „Osveta“, „Jednom u životu“, „Ljubi me“, „Božić bijeli“ i za pjesmu koja ga je lansirala među zvijezde „As iz rukava“ u kojoj je ulogu imala Iva Šarić poznata hrvatska manekenka, danas žena bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Jerka Leke.

U pripremi još dva spota

Također, u pripremi su i još dva spota za pjesme „Ako umrem mlad“ i „Kuća dalmatinska“ u kojoj Ivica pjeva u duetu s poznatim klapskim pjevačem i članom klape Intrade Tomislavom Bralićem.

Ivica Bago iz godine u godinu niže velike uspjehe pa je tako potpisao i ugovor s izdavačkom kućom Dallas Records, a vrlo je tražen pjevač u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji…

Uživajte u spotu:

Posusje.net/Ivica Bago – službena facebook stranica

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading