Select Page

VIDEO: Izašao novi spot Ivice Bage za pjesmu “Prava ljubav”

VIDEO: Izašao novi spot Ivice Bage za pjesmu “Prava ljubav”

Nakon što je nedavno snimio i pustio u javnost spot za singl „Pogrešan čovjek“, kojeg često možete vidjeti na CMC-u, Ivica Bago je ovih dana na nekoliko lokacija u Posušju snimao kadrove za novi spot za pjesmu „Prava ljubav“.

Jedna u nizu pjesama

Ovo je samo jedna u nizu pjesama koje je posuški „As“ ekranizirao. Pored pjesma „Pogrešan čovjek“ i „Prava ljubav“ snimio je spotove za pjesme „Vraćam se – Zemljo moja jedina“, „Osveta“, „Jednom u životu“, „Ljubi me“, „Božić bijeli“ i za pjesmu koja ga je lansirala među zvijezde „As iz rukava“ u kojoj je ulogu imala Iva Šarić poznata hrvatska manekenka, danas žena bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Jerka Leke.

U pripremi još dva spota

Također, u pripremi su i još dva spota za pjesme „Ako umrem mlad“ i „Kuća dalmatinska“ u kojoj Ivica pjeva u duetu s poznatim klapskim pjevačem i članom klape Intrade Tomislavom Bralićem.

Ivica Bago iz godine u godinu niže velike uspjehe pa je tako potpisao i ugovor s izdavačkom kućom Dallas Records, a vrlo je tražen pjevač u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji…

Uživajte u spotu:

Posusje.net/Ivica Bago – službena facebook stranica

OGLASI

Loading