Select Page

Fra Ivan Penavić novi duhovni asistent, fra Serđo otišao

Fra Ivan Penavić novi duhovni asistent, fra Serđo otišao

U našu župu Posušje prije nekoliko je dana stigao fra Ivan Penavić. Obnašat će službu kapelana i novoga duhovnog asistenta naše Frame. Fra Ivan je početkom srpnja proslavio svoju mladu misu na Širokom Brijegu, odakle i potječe. Prošle godine je diplomirao na KBF-u u Zagrebu, a svoju đakonsku godinu proveo je u našem samostanu u Tomislavgradu. Fra Ivanu želimo srdačnu dobrodošlicu i obilje blagoslova u radu na Božjoj njivi!

Dosadašnji kapelan i duhovni asistent fra Serđo napustio je Posušje i svoju dosadašnju službu. On će odsada živjeti i djelovati u franjevačkom samostanu u Zagrebu, u Dubravi, na novoj službi.

Fra Serđo se ovdje kratko oprašta sljedećim riječima: „Bilo je veliko zadovoljstvo živjeti i raditi u ovoj župi. Toliko lijepih uspomena nosim sa sobom u Zagreb. Zahvalan sam Bogu… Zahvala ide i svim framašima, sadašnjim kao i onima koji su prošli kroz Framu u ove tri prethodne godine, kao i onima koji su potpomagali rad Frame te župljanima. Hvala svima na ljubavi, molitvama i dobrim željama. Preporučam se u vaše molitve, a obećavam da ću i ja moliti za vas. Obilje vam dobra u radu s novim duhovnim asistentom fra Ivanom i u vašoj budućnosti pod zaštitom svetoga Franje i naše Gospe. Nastavite svoj rast u Frami, jer je to najljepše mjesto za mladoga čovjeka. Ostanite svjetlo i radost ovoga mjesta! Mir i dobro!“

frama-posusje.com

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading