Select Page

Održana akcija dragovoljnog darivanja krvi u novim svlačionicama Mokrog Doca

Održana akcija dragovoljnog darivanja krvi u novim svlačionicama Mokrog Doca

29 doza krvi prikupljeno je u akciji darivanja koja se u povodu obilježavanja 75. godišnjice formiranja Crvenog križa općine Posušje i Dana branitelja općine Posušje održala danas (30.svibnja) u novim svlačionicama na stadionu Mokri Dolac. Na akciju se odazvalo 40 osoba, ali njih 11 nije moglo ovaj put darovati krv.

Među darivateljima prednjačili su članovi Kluba navijača „Posušani“, a pridružili su se i predstavnici branitelja, nogometaša kao i Posušanke i Posušani koji su na ovaj način uputili svoje čestitke. Prvi među njima na akciji je bio i načelnik općine Posušje Ante Begić.

Da ruku pod ruku mogu humanitarna organizacija, branitelji, navijači, sportaši uz podršku i lokalne vlasti pokazuje i ova plemenita akcija koja je pripomogla da se bar donekle popravi stanje zaliha krvi u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

Predsjednik Crvenog križa općine Posušje Branko Leko za naš je radio izjavio kako su zadovoljni održanom akcijom, koja je inače treća po redu ove godine u Posušju. Činjenica da je darivanje krvi organizirano upravo na Dan branitelja općine Posušje i dan nakon sjajne pobjede HŠK-a Posušje u zadnjem kolu Premijer lige BiH, kao i 15 dana uoči obilježavanja Svjetskog dana darivatelja krvi (14.lipnja) kad će biti upriličena i posebna svečanost povodom 75. jubileja, stvorila je dodatnu simboliku, kazao je Leko, te je još jednom iskoristio priliku da uputi čestitku povodom Dana branitelja općine Posušje.

“Navijači, branitelji, igrači, hvala Vam za humanost”, stoji u priopćenju Crvenog križa općine Posušje.

Radioposusje.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading