Select Page

FRAMA POSUŠJE: Međugorje nas ispunilo

FRAMA POSUŠJE: Međugorje nas ispunilo

Framaši su, navjećim dijelom trećaši, protekli vikend proveli na seminaru u Međugorju, u “Kući mira”. Seminar je započeo svetom misom u kućnoj kapelici, nakon čega je uslijedila večera i igra “Klupko” gdje su se framaši kroz razna pitanja bolje upoznali. Večer je završila molitvom časoslova.

“Hajdete za mnom”

Subota je bila ispunjena odlaskom u Majčino selo, u kojem se, između ostaloga, nalazi dječiji vrtića, vrt svetog Franje, ali i nekoliko kuća u kojima odrastaju nezbrinuta djeca. U Majčinu se selu nalazi i zajednica “Milosrdni Otac”, koja brine za liječene ovisnike. Čuli smo dva dojmljiva svjedočanstva. Idejni začetnik Majčinog sela bio je fra Slavko Barbarić. Subotnje popodne pripravili smo se za sakrament ispovijedi te sudjelovali na svetoj misi u međugorskoj crkvi. Prije zajedničkog večernjeg druženja i pjesme, proveli smo lijepe trenutke u klanjanju.

Nedjelja je bila rezervirana za odlazak podno Podbrda, točnije na “Plavi križ”. Na povratku smo molili krunicu, a zatim poslušali korisno predavanje Marije Dugandžić, da bi slavljem svete mise i ručkom okončali seminar, u Gospinoj školi – Međugorju, koji se odvijao pod Isusovim riječima: “Hajdete za mnom!”

frama-posusje.com

OGLASI

Loading