Select Page

FRAMA POSUŠJE: Međugorje nas ispunilo

FRAMA POSUŠJE: Međugorje nas ispunilo

Framaši su, navjećim dijelom trećaši, protekli vikend proveli na seminaru u Međugorju, u “Kući mira”. Seminar je započeo svetom misom u kućnoj kapelici, nakon čega je uslijedila večera i igra “Klupko” gdje su se framaši kroz razna pitanja bolje upoznali. Večer je završila molitvom časoslova.

“Hajdete za mnom”

Subota je bila ispunjena odlaskom u Majčino selo, u kojem se, između ostaloga, nalazi dječiji vrtića, vrt svetog Franje, ali i nekoliko kuća u kojima odrastaju nezbrinuta djeca. U Majčinu se selu nalazi i zajednica “Milosrdni Otac”, koja brine za liječene ovisnike. Čuli smo dva dojmljiva svjedočanstva. Idejni začetnik Majčinog sela bio je fra Slavko Barbarić. Subotnje popodne pripravili smo se za sakrament ispovijedi te sudjelovali na svetoj misi u međugorskoj crkvi. Prije zajedničkog večernjeg druženja i pjesme, proveli smo lijepe trenutke u klanjanju.

Nedjelja je bila rezervirana za odlazak podno Podbrda, točnije na “Plavi križ”. Na povratku smo molili krunicu, a zatim poslušali korisno predavanje Marije Dugandžić, da bi slavljem svete mise i ručkom okončali seminar, u Gospinoj školi – Međugorju, koji se odvijao pod Isusovim riječima: “Hajdete za mnom!”

frama-posusje.com

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading