Select Page

Frama Posuški Gradac: Mijenjajući sebe, mijenjamo svijet (FOTO)

Frama Posuški Gradac: Mijenjajući sebe, mijenjamo svijet (FOTO)

Framaši iz Frame Posuški Gradac jučer su svojim župljanima već tradicionalno pripremili Božićnu predstavu pod nazivom „Mijenjajući sebe, mijenjamo svijet“.

frama-posuski-gradac-predstava-10

Predstava govori o jednoj obitelji u kojoj je otac ostao bez posla, a majka se brinula samo o sebi. Djeca su bila raspuštena, a baka i djed “na svoju ruku”. Stvari su se krenule mijenjati nakon božićne ispovijedi starijih i nemoćnih. Tu je fratar obećao starcima da će popričati s djecom, a nakon tog razgovora sve se promijenilo na bolje.

frama-posuski-gradac-predstava-3

Predstava koja je održana u prepunoj župnoj dvorani popraćena je ovacijama i smijehom. Glumci su htjeli potaknuti na razmišljanje o promjeni, te pokazati da se promjena može dogoditi samo ako krenemo od sebe, a ne osuđujemo druge.

frama-posuski-gradac-predstava-14

– Ovo je naša tradicionalna Božićna priredba koju svake godine organiziramo za naše župljane. U pripremu priredbe uložili smo mnogo vremena, truda i ljubavi kako bi je mogli prikazati na najbolji mogući način. Zahvaljujemo se svim župaljanima koji su nas svojim dolaskom podržali, a ovim putem svima vama želimo sretne božićne blagdane, poručili su framaši iz Posuškog Graca.

grude-online.info

OGLASI

Loading