Select Page

Frama Posuški Gradac organizirala predavanje na temu “Iz Frame u OFS”

Frama Posuški Gradac organizirala predavanje na temu “Iz Frame u OFS”

Frama Posuški Gradac jedna je od aktivnijih frama.

Uz brojna organiziranja humanitarnih akcija, dječjih igara, festivala religiozne drame framaši s Graca uspijevaju organizirati i razna poučna predavanja.

Jedno takvo održalo se ovaj petak na redovitom susretu Frame gdje su imali gosta predavača – Mariju Rezić, dodatnog člana područnog vijeća, te predstavnika Frame u OFSu u područnom vijeću.

Marija im je održala predavanje na temu: “Iz Frame u OFS (Frama i OFS – po njenim riječima)”. Framašima je prenijela istinsku bit OFSa, te objasnila da je Frama odlična priprema za OFS i da bi zapravo trebalo nakon Frame prijeći u OFS. Frama je mjesto pronalaženja sebe, druženja, te raspoznavanja svog životnog puta, a FSR je mjesto gdje produbljivate taj put. Framaši su bili oduševljeni predavanjem i tematikom, a nadamo se da će to znanje produbiti u sebi.

“Zahvaljujemo se Mariji što se odazvala na naš poziv i što je došla na našu Framu, te održala predavanje. Zajedno sa Marijom je došla i područna voditeljica formacija Iva Lasić koja je bila podrška Mariji, pa se i njoj od srca zahvaljujemo.” – zaključili su Gradački Framaši.

Foto: Frama Posuški Gradac

OGLASI

Loading