Select Page

Framaši uživali na izletu u Masnoj Luci

Framaši uživali na izletu u Masnoj Luci

Hvaljen Isus i Marija!

Framaška godina polako je došla do svoga kraja. Godina je uistinu bila ispunjena obiljem Božjeg blagoslova i nebrojenim milostima koje smo primili. Na svemu tome odlučili smo zahvaliti Gospodinu na jednom izletu gdje ćemo se opustiti, odmoriti i predati srce Gospodinu i zahvaliti mu na svemu što nam je darovao.

Tako je u subotu nas 60ak zajedno s duhovnim asistentom krenulo na izlet u Masnu Luku. Vrućina u autobusu malo nas je uspavala, ali po izlasku iz njega odmah smo prodisali punim plućima u tom predivnom hercegovačkom biseru.

Kad smo došli malo smo odmorili i okrijepili od putovanja i pripremili se za svetu Misu koju je predvodio naš duhovni asistent fra Augustin Čordaš. Svetom Misom i klanjanjem pred Presvetim zahvalili smo Gospodinu na svemu u protekloj framaškoj godini, na svakom susretu, svakoj akciji i događaju, svakom osmijehu i lijepoj riječi, na svim milostima koje su nam darovane. Po završetku klanjanja uzeli smo kratku pauzu da se odmorimo i štogod pojedemo da možemo nastaviti dalje.

Nakon pauze imali smo kratko predavanje fra Petra Krasića koji nas je upoznao s bogatstvom Parka prirode Blidinje i Masne Luke. Ispričao nam je povijest tog mjesta i kako je tekla gradnje te prelijepe crkve. Poslije predavanja ostatak vremena iskoristili smo za slobodne aktivnosti: šetnju, igre, pjevanje i druženje. Povratak u autobusu protekao je u framaškoj atmosferi uz dosta pjesme i veselja. Uistinu ispunjeni i radosni vratili smo se u naš Široki Brijeg.

Na koncu, uopće nisu potrebne neke velike riječi, nego samo “Hvala Ti”!

Mir i dobro!

Izvor: Marko Sesar/frama.ba

Blidinje.NET

OGLASI

Loading