Select Page

Francis Ngannou teško nokautirao Stipu Miočića i postao novi UFC prvak

Francis Ngannou teško nokautirao Stipu Miočića i postao novi UFC prvak
Težak poraz doživio je Stipe Miočić u borbi za naslov UFC prvaka, velikom revanšu protiv Francisa Ngannoua.

Kamerunac je porazio Miočića brutalnim nokautom na početku druge runde, kada je spojio jedan lijevi kroše i poslao Miočića u nokdaun.

Stipe se u tom trenuku ugasio jer je udarac sjeo ravno na bradu, a Ngannou je želio biti siguran da je novi prvak te se još jednom bacio  na njega i udario još jednom prije nego je Herb Dean prekinuo dvoboj.

Bio je to vrlo slab nastup Miočića koji je u u nešto manje od šest minuta ispalio svega nekoliko udaraca rukom. Ngannou je bio dominantan od prve pa sve do posljednje sekunde dvoboja, Miočić je bio prepasivan, a o tome dovoljno govori i činjenica da nije u prvoj rundi ispalio nijedan udarac rukom.

Ngannou ga je u nekoliko navrata pogodio i u prvoj rundi, no Stipe je ostao čvrsto na nogama. No jednostavno ga ništa od svih tih upozorenja nije trgnulo da bude aktivniji. Štoviše, pretjerana pasivnost ga je djelomično i otjerala u poraz, odnosno srljanje, piše Gol.hr.

Nakon pobjede Ngannou je izrazio želju da se bori protiv Jona Jonesa, koji se već mjesecima priprema za svoj debi u teškoj kategoriji. Bit će zanimljivo vidjeti koliko će brzo uspjeti dogovoriti taj okršaj, s obzirom da će Jones tražiti puno novaca, kao što je uostalom najavio na Twitteru.

OGLASI

Loading