Select Page

GALIĆ: U Gračanicu po pozitivan rezultat

GALIĆ: U Gračanicu po pozitivan rezultat

NogometašimaHŠK Posušje sljedeći protivnik u okviru 14.kola m:tel Prve lige FBiH je NK Bratstvo Gračanica. Derbi kola igra se na Stadionu Luke u Gračanici s početkom u 13:30h.

Nogometaši su danas s puno pouzdanja otišli na gostovanje, još ako znamo kako već 270 minuta nisu primili gol. Prvi vratar Posušana Marko Galić optimističan je pred derbi.

“Atmosfera u klubu je odlična, sve u klubu je jako dobro organizirano, odlični treneri i kvalitetan rad na treninzima doveli su nas tu gdje smo sad.
Grad je živnuo nakon dobrih rezultata, vidim da se dosta prate naše utakmice. Velika je šteta što gledatelji ne mogu na tribine, jer vjerujem da bi naša svaka domaća utakmica bila dobro posjećena.

Sutrašnjeg protivnika dobro smo analizirali i spremili se za tu utakmicu. Domaćini imaju kvalitetnu ekipu i najboljeg strijelca lige, tako da će biti teško gore. Idemo odigrati dobru utakmicu i vratiti se s pozitivnim rezultatom u Posušje.

Biti na vrhu lige nakon 13.kola je stvarno odličan osjećaj, radili smo naporno da bi došli do toga i vratilo nam se sve kroz utakmice, ali vjerujem da ova ekipa može još više pokazati.
Odlično se radi u klubu, tako je i s nama vratarima pa nije slučajno da ekipa ima najmanje primljenih golova. Iskusni igrači u obrani puno doprinose tome i moja su velika podrška.
Meni kao mlađem igraču dosta su pomogli trener golmana Tomislav Bašić koji radi s nama i Boris Baćak koji je uvijek tu i potpora u svakoj situaciji” kazao je vratar Marko Galić.

OGLASI

Loading