Select Page

Golf klub Hercegovina prvak BiH

Golf klub Hercegovina prvak BiH

Proteklog vikenda točno u subotu i nedjelju u Sarajevu je održan završni turnir lige najboljih golfera u Bosni i Hercegovini.

U nikad jačoj konkurenciji Golf klub Hercegovina iz Mostara uspio je obraniti titulu Državnog prvaka BiH što je veliki uspjeh uzevši u obzir da Mostar nema golf teren, Sarajevo 2 je drugo mjesto dok je Posušje 3 zauzelo treće mjesto. Za pobjedničku ekipu su nastupili: Zoran Palameta, Dragan Palameta, Murat Hot, Ivan Mandurić, Dragan Mikulić i Ante Kolobarić.

„Teren je bio zaista odličan čestitam domaćinu na izvanrednoj organizaciji zadnjeg turnira. Također čestitam i svim svojim suigračima koji su uz velike napore po nesnosnoj vrućini dali maksimum kako bismo po drugi put zaredom došli do konačnog cilja a to je titula Državnog prvaka BiH. U posljednje vrijeme vlada veliko zanimanje za ovaj sport u gradu na Neretvi iako nemamo golf terena nego naši igrači putuju u Posušje kako bi odradili trening, ovom prilikom zahvaljujem se i ljudima iz Posušja što nam izlaze u susret. Nadam se da nećemo još dugo biti podstanari na drugim terenima jer je u regulacijskom planu grada Mostara izrada profesionalnog golf terena sa 18 rupa i toplo se nadamo da će gradske vlasti uspješno privesti ovaj projekt kraju kako bi i mi u Mostaru imali svoj golf teren“, izjavio je kapetan kluba ujedno i najbolji igrač Zoran Palameta.

pogled.ba

OGLASI

Loading