Select Page

Od sljedeće školske godine bolji uvjeti u posuškim srednjim školama

Od sljedeće školske godine bolji uvjeti u posuškim srednjim školama

Završena obnova sanitarnih čvorova u zgradi pod čijim se krovom nalaze Srednja strukovna škola i Gimnazija fra Grge Martića Posušje.

Izvođenje radova je organizirala Općina Posušje u suradnji s JP Vodovod, i Srednjom strukovnom školom dok je sanitarni materijal osigurala tvrtka Vokel d.o.o.

Zbog dotrajalosti instalacija ovi prostori su postali neupotrebljivi i često su bili izvan funkcije, što je narušavalo funkcioniranje ove školske ustanove. Uvidjevši poteškoće s kojima se srednjoškolci suočavaju, Općina Posušje na čelu s Općinskim načelnikom Brankom Bagom i Srednja strukovna škola s ravnateljem prof. Mariom Knezovićem krenuli su u organizaciju akcije žurnog saniranja.

Djelatnici JP Vodovod su odradili sljedeće radove:

– rušenje postojećih pregrada, utovar i odvoz materijala

– zidanje pregradnih zidova i betoniranje cerklaža

-žbukanje sanitarnog čvora

– nabavka i ugradnja vrata

SSWC 1

Ukupni troškovi, zajedno s utrošenim materijalom, koje je izdvojio JP Vodovod, iznose 3319,65 KM.

Djelatnici Škole su također dali svoj značajan doprinos postavljanjem novih pločica, instaliranjem cijevi, vodokotlića, ličenjem zidova i ostalim radnjama.

Tvrtka Vokel donirala je već spomenuti sanitarni materijal u vrijednosti od 3600,00 KM.

I ovaj projekt je pokazao dobru koordinaciju Općine, javnih poduzeća i ustanova te privatnog sektora u cilju podizanja kvalitete funkcioniranja ključnih segmenata u Posušju.

općina-posusje.ba

OGLASI

Loading