Select Page

Gradac i Gornji Jukići među četiri najbolje ekipe Posušja

Gradac i Gornji Jukići među četiri najbolje ekipe Posušja

Gradac i Gornji Jukići pridružili su se Durmišuši i Kovačima u polufinalu malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2019.

Bilo je sinoć i više nego uzbudljivo na oba susreta.

Posebno napeto bilo je između Graca i Vinjana, koji se treću godinu zaredom susreću u samoj završnici. Gradac je odlično počeo te golom Zvonimira Begića poveo na otvaranju utakmice i s tim rezultatom odlazi na odmor. Vinjani su pružili dobar otpor u prvom dijelu, ali su u drugom pali. Gradac postiže pet golova te s uvjerljivih 6:0 sedmu godinu zaredom ulazi u polufinale. Do kraja su zabijali još jednom Zvonimir Begić, Dalibor Begić, Dominik Begić i Veselko Begić.

Uzbudljivo je bilo i u drugoj utakmici između prošlogodišnjih pobjednika Meljakuše i Gornjih Jukića. Očekivao se prolaz branitelja naslova, ali su Jukići imali druge planove. Na krilima publike koja je u velikom broju bila na njihovoj strani, posebno neutralni navijači, i odličnim obranama svog vratara, uspjeli su kreirati svojevrsno iznenađenje. Golovima Karla Jukić (2) i Marka Jukića uspjeli su izboriti polufinale s Kovačima, preko kojih će pokušati doći do svog drugog finala. Tamo će ih čekati bolji iz dvoboja Durmišuše i Graca.

Polufinale, ponedjeljak, 29. srpnja 2019.
20:30h Kovači – Gornji Jukići
21:30h Durmišuša – Gradac

Posušje.net

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading