Select Page

Gradac ponovno najbolji u općini Posušje!!!

Gradac ponovno najbolji u općini Posušje!!!

Danas je odigrana završna večer malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje a pobjednici ove godine ponovno je ekipa Graca koja je u finalu nakon izvođenja šesteraca bila bolja od ekipe Marasovog Briga nakon što je regularni dio utakmice završio 0:0.

Gradac je do obrane naslova i svog ukupno četvrtog naslova najbolje malonogometne ekipe Posušja došao na sjajan način pobijedivši u četvrtfinalu, polufinalu i finalu na raspucavanje šesteraca te će uskoro predstavljati općinu Posušje na malonogometnoj ligi Hercegovine koja se ove godne igra u Čapljini.

Ovim se Gradac na vječitoj listi naslova izjednačio s Rastovačom polje. Sada obje momčadi imaju po četiri naslova u svojim vitrinama, s tim što je Gradac bogatiji za osvojeni naslov Lige Hercegovine.

Ostaje zanimljiva i nevjerojatna činjenica da je Gradac do naslova stigao samo s jednom pobjedom na turniru, naravno u regularnom djelu utakmice, i sa čak pet neriješenih rezultata.

Uoči finalne utakmice odigrana je i utakmica za 3. mjesto a u njoj je Rastovača pobijedila Meljakušu s 3:2.

Nakon utakmica uslijedila je dodjela nagrada za osvajače prva tri mjesta kao i onih pojedinačnih nagrada a njih su osvojili sljedeći igrači: najbolji igrač turnira je igrač Marasova Briga Slaven Dumančić, najbolji golman turnira je golman Graca Mario Begić dok je najbolji strijelac Marko Polić iz ekipe Meljakuša.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading