Select Page

GRANIĆ: U otvorenoj utakmici mi smo iskoristili svoje prilike!

GRANIĆ: U otvorenoj utakmici mi smo iskoristili svoje prilike!

Treneru Goranu Graniću dobro je krenulo na klupi Posušja. U nedjelju je njegova momčad pobijedila Tuzlu City (3:0), a on je mogao biti zadovoljan.

  • Jako nam mnogo znači pobjeda i zbog domaće publike i terena., gdje smo prosuli dosta bodova. Ono što stalno govorimo o kvaliteti koju imamo, da to pojačamo, ne bi imalo smisla da se to ne vidi. Na terenu igra je bila otvorena, napadali su i oni i mi. Mi smo svoje prilike iskoristili, oni nisu. Zatim se dogodio trenutak drugog pogotka i taj crveni karton koji je usmjerio utakmicu. Iskoristili smo brojčanu nadmoć, igrali smo više okolo, ne kao u prvom poluvremenu okomito, to smo ispoštovali. Nismo dali da nas iznenade nekakvim pogotkom kojim bismo ušli u neku nervozu. Čestitam igračima, stožeru i ljudima koji su pripremili teren, kao i publici koja nas je bodrila na ovoj utakmici – kazao je Goran Granić za Večernji list.

Na mukama će biti u stručnom stožeru Posušja u idućem kolu. Posušje ide na gostovanje kod Borca bez Hanuljka, Krište i Z. Begića, koji su u prethodnoj utakmici dobili treći žuti karton i automatski ne mogu igrati iduće kolo.

VL

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading