Select Page

Zasvijetlio je zeleni dragulj usred grada!

Zasvijetlio je zeleni dragulj usred grada!

Povjesni trenutak dogodio se večeras u Posušju. Konačno je zasvijetlilo reflektorsko svjetlo i obasjalo stadion Mokri dolac.

Nakon što su obavljene sve predradnje ispunili su se svi uvjeti za paljenje svjetala koja su prikazala prekrasan prizor. Mokri dolac je jedan od najljepših nogometnih stadiona u Bosni i Hercegovini iako još nije u potpunosti završen. Uprava kluba u zadnjih nekoliko godina intenzivno radi na infrastrukturi pa su pored moderno uređenih svlačionica i reflektori još jedan u nizu dodataka koji sad krase Mokri dolac.

Ovo je veliko i radosno iznenađenje za sve navijače koji će dočekati noćne utakmice u Premier ligi. Ono su to definitivno zaslužili jer je ovaj stadion jedan od najposjećenijih, ne samo u Bosni i Hercegovini, nego i u cijeloj regiji. Naravno, gledajući omjer broja stanovnika i posjećenosti pojedinog stadiona.

Ono što posebno veseli je i činjenica kako upravo radi i na dovođenju kvalitetnih igrača te možemo očekivati i odlične predstave pod svjetlima reflektora. Bit će to jedna jako dobra sezona u kojoj se nadamo da će izabranici Branka Karačića zasjati poput reflektora na Mokrom docu.

Posušje.info

OGLASI

Loading