Select Page

Gruđani u pohodu na posušku titulu, kome će pripasti?!

Gruđani u pohodu na posušku titulu, kome će pripasti?!

Manje od 24 sata ostalo je do velikog nogometnog sudara. Utakmice koja će odogovoriti na vječito pitanje Gruđana, a i svih okolnih žitelja, koja firma je bolja, Violeta ili Grafotisak?

Mora se priznati da su u poslovnom svijetu odavno nadišli granice naše države i svojom aktivnošću hrane brojne hercegovačke obitelji. Nema toga Hercegovca koji nije čuo ili nekad u priči spomenuo Violetu ili Grafotisak, dvije grudske tvornice. Istina, ne bave se istim poslom, ali zapošljavaju puno ljudi i daju veliki doprinos gospodarstvu Županije Zapadnohercegovačke. Možda ih se u tom smislu i ne bi trebalo uspoređivati.

No, koliko god bile suprotne djelatnosti, njihovi radnici imaju u slobodno vrijeme određene aktivnosti. Od tih aktivnosti, bar je tako u Hercegovini, nogomet prednjači kao najomiljeniji. I gleda čuda, baš se u nogometu sastaju susjedi, giganti i gospodarski moćnici. I nije to običan susret. To je susret finala malonogometnog turnira u organizaciji SP Adeo.

Iako je korona ovaj turnir učinila najdugotrajnijim na svijetu, on se ipak priveo kraju, a kraj je u subotu.

Prvo se u 20:00 h sastaju FUR Oreči/Vamant i Binvest, u utakmici za treće mjesto. Nakon njih, u 21:00 h, kao uvertira u veliko finale, susret vječnih rivala, Gornjih i Donjih Jukića. Gornji su prošle godine dogurali do finala Lige mjesnih zajednica, a Donjima je upravo to razlog da ih izazovu na partiju. Bit će to finale prije finala, prava nogometna poslastica.

Zar je, na kraju, uopće potrebno pitati gdje ćete provesti subotnju večer?

Zauzmite svoje mjesto na vrijeme dok Gruđani nisu upalili autobuse.

Posuški. Info

OGLASI

Loading