Select Page

HDZ BiH i SNSD okosnica vlasti, čeka se na Bošnjake

HDZ BiH i SNSD okosnica vlasti, čeka se na Bošnjake

– Kao pobjednici u srpskom i hrvatskim narodu cilj nam je što prije uspostaviti vlast. Naše partnerstvo koje smo njegovali godinama i rezultati izbora su takvi da nastavimo s tim projektom, rekao je Čović nakon ovoga sastanka

Izborni pobjednici unutar hrvatskog i srpskog biračkog tijela na posljednjim izborima HDZ BiH i SNSD činit će okosnicu vlasti na svim razinama, rekli su u četvrtak nakon sastanka u Mostaru predsjednici Dragan Čović i Milorad Dodik ističući kako se nastavlja partnerski odnos ovih stranaka i snažno zauzimanje za provedbom reformi i europskim putom zemlje.

radojcicdodikmo

Očekuje se brza uspostava vlasti

– Kao pobjednici u srpskom i hrvatskim narodu cilj nam je što prije uspostaviti vlast. Naše partnerstvo koje smo njegovali godinama i rezultati izbora su takvi da nastavimo s tim projektom, rekao je Čović nakon ovoga sastanka. Pri tome je Čović naveo kako je sinoć razgovarao i s čelnikom SDA Bakirom Izetbegovićem čiju stranku vidi kao osnovicu za uspostavu vlasti na državnoj razini, Federaciji BiH i županijama.

U Mostaru je pak Dodik pojasnio kako je HDZ BiH za SNSD jedini sugovornik oko uspostave vlasti budući se radi o izbornom pobjedeniku među Hrvatima, te da očekuje brzu uspostavu vlasti u zemlji, objavio je Vecernji.ba. “Osovina vlasti je na razini BiH je uspostavljena ovdje u Mostaru”, rekao je Dodik. Pri tome je izrazio uvjerenje da će se među bošnjačkim političkim strankama uskoro iskristalizirati tko će biti u vlasti kako bi se napravile koalicije koje imaju stabilnu većinu.

vecernji.ba

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading