Select Page

HDZ BiH: Sankcije su produkt bošnjačkih radikalnih unitarista

HDZ BiH: Sankcije su produkt bošnjačkih radikalnih unitarista
HDZ-a BiH smatra kako su američke sankcije predsjedniku Federacije BiH Marinku Čavari ”produkt nastojanja bošnjačkih radikalnih unitarista koji međunarodnim dužnosnicima prenose jednostrane stavove i sliku unutarnjih problema u BiH”.

Ističemo, jasno i nedvosmisleno, da djelovanje predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare nikada nije imalo naznaku ugroze Daytona, a kao najjača politička stranka koja zastupa legitimnu volju hrvatskog naroda, stojimo iza svih političkih odluka, osobito nepristajanja na kršenje Ustava i zakonskih propisa, navodi se u priopćenju za javnost HDZ-a BiH.

U priopćenju se dodaje kako je HDZ BiH kao politička stranka uvijek predvodila u zaštiti Daytonskog mirovnog sporazuma te da je u tom smjeru djelovao i Čavara.

Navedene sankcije očigledno su produkt nastojanja bošnjačkih radikalnih unitarista koji međunarodnim dužnosnicima prenose jednostrane stavove i sliku unutarnjih problema u BiH.

Žao nam je jer su ove sankcije isforsirane upravo zbog prenesenih stavova jedne politike u BiH. HDZ BiH neće posustati u obrani temelja naše domovine i njenoj izgradnji u duhu Daytona putem euroatlanskih integracija, poručili su iz te stranke.

Jabuka tv

OGLASI

Loading