Select Page

HERCEGOVAČKI POSKOCI IZ SPLITA DONIJELI 8 ZLATA I 4 PEHARA

HERCEGOVAČKI POSKOCI IZ SPLITA DONIJELI 8 ZLATA I 4 PEHARA

U subotu 28.2.2020. u Splitu održan je tradicionalni taekwondo turnir “Dalmacija kup 2020” na kojem je nastupilo 270 natjecatelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
Taekwondo klub “Poskok” iz Posušja predstavljalo je 16 natjecatelja koji su se izborili za 12 medalja od kojih je 7 zlatnih, 3 srebrne i 2 brončane, a dva posuška borca proglašena su najboljima u svojoj konkurenciji.
ZLATNE MEDALJE:
Kadeti
1. Lucija Miličević (najbolja kadetkinja B)
2. David Milićević (najbolji kadet B)
3. Filipa Bašić
4. Nikola Knezović
5. Antea Kraljević
Juniori
6. Marko Jurišić
7. Sara Grubišić

SREBRNE MEDALJE:
Kadeti
1. Luka Kraljević
2. Rafaela Čutura
3. David Grubišić

BRONČANE MEDALJE:
1. Bruno KNEZOVIĆ (kadet)
2. Ilija Jukić (junior)

Poskoci su također osvojili 3  pehara za ekipne uspjehe i tako na ovom turniru stali uz bok domaćinu iz Splita osvojivši:
2. ekipno mjesto ukupnog poretka turnira,
1. ekipno mjesto u konkurenciji kadeti i kadetkinje B,
2. ekipno mjesto u konkurenciji juniori i juniore.

Taekwondo klub “Poskok Kočerin” iz Širokog Brijega također je nastupio je na ovom turniru. Kočerinski klub su predstavljale 3 natjecateljice koje su osvojile tri medalje:
Kadetkinje
Nika Vukoja – zlato
Lana Sabljić – srebro
Juniorka
Magdalena Kvesić – bronca
Nika i Lana su osvojile ekipno 3. mjesto u konkurenciji kadeti i kadetkinje B

Poskoke su na ovom turniru vodili treneri Petar Boban i Mihaela Senjak a imali su i veliku podršku roditelja sa tribina.

Petar Boban, trener
Nakon 3 mjeseca natjecateljske pauze nastupili smo na ovom dosta jakom turniru, većina naših boraca prešla je iz mlađih u starije kadete i ovo su im bile prve borbe sa novim pravilima (dopušteni udarci u glavu) gdje su se jako dobro snašli o čemu govore i rezultati. Ovo je prvi od dva pripremna turnira za Državno prvenstvo, već sljedeći vikend očekuje nas nastup u Zenici na Prvenstvu Federacije BiH gdje ćemo sa ovom ekipom pokušati napraviti što bolji rezultat. Naše natjecateljice iz Kočerina od ove godine kreću sa aktivnim sudjelovanjem u sportskim borbama gdje će kako vidite sigurno imati dobre rezultate. Čestitam svim mojim borcima na rezultatima i zahvaljujem se njihovim roditeljima na podršci. 

OGLASI

PRODAJA STANOVA I GRAĐEVINSKIH PARCELA

[slb_exclude]Investitor izgradnje, društvo Domusgradnja oglašava prodaju stanova i građevinskih parcela. U novoformiranom naselju u Ulici Mile Bošnjaka (Jukića njive) u tijeku je izgradnja višestambene zgrade s ukupno 16...

Loading