Select Page

USPJEŠAN NASTUP POSUŠKIH PREDSTAVNIKA NA HERCEGOVINA CUPU 2020. U MEĐUGORJU

USPJEŠAN NASTUP POSUŠKIH PREDSTAVNIKA NA HERCEGOVINA CUPU 2020. U MEĐUGORJU

Međunarodni nogometni turnir Hercegovina Cup 2020. održan je od 28. veljače do 1. ožujka na nogometnim terenima u Medugorju, Čitluku i Ljubuškom.

Na turniru su sudjelovale nogometne ekipe iz Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. U konkurenciji 2009. godište i mlađe nastupili su sljedeći klubovi: HNK Hajduk Split, HŠK Posušje, HNK Tomislav, NK Ljubuški, HNK Brotnjo Čitluk, ŠN AS Međugorje, FK Sparta Podgorica, NK Hajduk Vela Luka, NK Libertas Dubrovnik, NK Abeceda sporta Zadar, SN Limači Čapljina, NK Neretvanac Opuzen, NK Orebić, NK Gošk Kaštel Gomilica, NK Gošk Gabela, NK Metković i ŠN Tiki Taka Mostar. Titula u konkurenciji 2009. godište otputovala je na Mokri Dolac. Rezultat turnira 2009. godište: 1.HŠK Posušje 2. NK Abeceda sporta Zadar 3. ŠN AS Međugorje.

U pionirskoj konkurenciji, izabranici Lea Sliškovića osvojili su treće mjesto. U grupnoj fazi Sliškovićeve trupe zabilježile su pobjedu nad Međugorjem te odigrali dva remija s Dubrovnikom i Rudešom iz Zagreba. U nokaut fazi bili su bolji od NK Široki Brijeg (2-1), dok ih je u pohodu na titulu srušila Crnogorska Podgorica (0-1). Za brončano odličje borili su se s momčadi sa Stanova, NK Zadar. Nakon regularnog dijela bilo je (0-0), ali boljim izvođenjem kaznenih udaraca brončana medalja otputovala je u Posušje. Čestitke trenerima Crnogorcu i Sliškoviću na odličnim rezultatima.

HŠK Posušje

OGLASI

Loading