Select Page

Hitno joj propisali dijetu: ‘U 13 godina koliko radim, nikad nisam vidjela ovako debelu mačku!’

Hitno joj propisali dijetu: ‘U 13 godina koliko radim, nikad nisam vidjela ovako debelu mačku!’

O njoj se sad brinu u centru Cats Protection’s National Cat Adoption Centre u West Sussexu, nakon što je njen vlasnik rekao da se više nije mogao nositi s njenom težinom. U centru su rekli kako nikada u životu nisu vidjeli toliko debelu mačku, prenosi Metro koji ima i fotografije ove crno-bijele bombice.

“Radim s mačkama već 13 godina i nikada nisam vidjela ovako debelu mačku”, rekla je Tania Marsh, zamjenica voditelja centra.

Vjeruju da je debela zbog vlasnika koji ju je previše hranio, a i nije imala baš neku priliku za ‘tjelovježbu’ jer u kombinaciji s prehranom, težina joj je naglo narasla i nije se mogla ni kretati.

U centar su je vlasnici doveli prije mjesec dana i od tada je na strogoj dijeti, a uskoro će se useliti svojim novim vlasnicima koji su je udomili.

“Jednostavno smo smanjili količinu hrane kojom smo je hranili. Ona je toliko divna i voli se družiti. Bilo je baš tužno vidjeti kako je izgledala”, rekla je Tania. Iako je napredak s mršavljenjem vidljiv, iz centra kažu da je još uvijek pod velikim rizikom od razvijanja dijabetesa.

OGLASI

Loading