Select Page

Hrvatska u Puli bolja od Gruzije

Hrvatska u Puli bolja od Gruzije

Nakon pobjede na Rujevici protiv Slovačke, Hrvatska je večeras u Puli slavila u prijateljskom susretu protiv Gruzije.

Iako se Gruzijce često podcjenjuje, momčad Vladimira Weissa pokazala je naznake dobre igre što im daje optimizam prije dodatnih kvalifikacija za Euro. S druge strane, Hrvatska je odigrala bez nekoliko važnih prvotimaca koje je Zlatko Dalić odlučio odmoriti.

U 18. minuti Gruzijci su došli do vodstva. Giorgi Papunašvili ostavljen je potpuno sam, dugo je vukao loptu i uputio udarac s ruba šesnaesterca. Iako je šut bio prilično slab, Lovre Kalinić slabo je procijenio udarac i primio prilično naivni gol.

Hrvatska ipak nije dugo gubila jer je u 23. minuti Guram Kašia postigao autogol. Ubacio je iz slobodnog udarca Mislav Oršić, lopta je išla prema golu, a Kašia ju je tijelom skrenuo u mrežu.

Na odmoru, Dalić promijenio je čak četiri igrača. Pogodio je svakako s uvođenjem Josipa Juranovića koji je sjajno reagirao u 53. minuti. Odlično je ubacio, pronašao Perišića koji glavom zabija za vodstvo Vatrenih.

Utakmica je zaključena pobjedom, Hrvatska čeka vikend i ždrijeb skupina na Europskom prvenstvu, a sigurno da će se nestrpljivo čekati i liječnički nalazi Vlašića i Juranovića.

Hrsport.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading