Select Page

HKUD “Fra Petar Bakula” upisuje nove članove, čuvare tradicije

HKUD “Fra Petar Bakula” upisuje nove članove, čuvare tradicije

Voditelji HKUD-a “Fra Petar Bakula” redovito rade i na upisu novih članova u to brojno Društvo s oko par stotina vrijednih čuvara hrvatske baštine.

Mladi čuvari kulturnih vrijednosti posuškoga kraja članovi su sad već poznatog Hrvatskog kulturno-umjetničkog društva “Fra Petar Bakula”. Društvo je osnovano u prosincu 2001. godine a od tada su iza njih mnogobrojni nastupi kod kuće, ali i na međunarodnoj pozornici. Osim što su na “Posuškom litu 2017.” predstavili svoje umijeće, svoje vrijednosti su pokazali i na dobro organiziranoj večeri folklora “Silo na ognjištu”. Uz starije i iskusne članove, tu su većinom mladi koji se ponose svojom baštinom.

image

Dana 11. rujna 2017. krenuo je upis, a svi zainteresirani za upis u HKUD “Fra Petar Bakula” obaviješteni su kako će se upis novih članova obavljati sve do 09. listopada 2017. godine (svakog ponedjeljka i četvrtka od 18 do 20 sati u prostorijama OŠ Ivane Mažuranić).

Upisi su otvoreni za diplarsku, gangašku i plesnu sekciju. Upisati se mogu osnovnoškolci, srednjoškolci i odrasli. Djeca koja ne idu u školu ne mogu se upisati na folklor,

Upisati se može i putem facebook stranice HKUD FRA PETAR BAKULA

Posušje.net

OGLASI

Loading