Select Page

NAJAVA: VIII. Međunarodni memorijalni off road rally “Vinko Vukoja Lastvić”

NAJAVA: VIII. Međunarodni memorijalni off road rally “Vinko Vukoja Lastvić”

U organizaciji off road kluba Herceg ProTeam za sve ljubitelje brdske utrke 23. i 24. rujna na Blidinju će se održati Međunarodni Memorijalni Off Road Rally “Vinko Vukoja Lastvić”.

Ovo je ujedno i osma službena utrka prema kalendaru OFS BiH, koja se boduje za prvenstvo BiH. Vozila će biti podijeljena u kategorije : HARD, SOFT , TOURIST i QUAD, a atraktivnim utrkama na svoj način pridružit će se i moto kroseri.

Zbog velikog interesa i brojnih upita svi natjecatelji su dužni službeno se prijaviti za natjecanje i to putem inbox-a službene Facebook stranice Herceg ProTeam ili telefonskim putem na broj +387 63 324 646.

U prijavi je potrebno naznačiti :
Naziv kluba
Točan broj auta prema klasama : HARD, SOFT, TOURIST ili QUAD
Točan broj ljudi
Datum dolaska ( petak ili subota)

Prijave će biti otvorene do 16.09.2017. Naknadne prijave iza 16.09.2017. i na dan natjecanja neće biti moguće. Sve prijave i rezervacije se moraju potvrditi 7 dana prije početka utrke. Za sve one koji se prijave na vrijeme, Herceg ProTeam će osigurati hranu i smještaj na Blidinju ( ovisno o kotizaciji), startne pakete i sve ostale popratne stvari. Za natjecatelje Osmog Memorijala spremne su bogate nagrade i tombola, očekuje vas vrhunska organizacija, odličan provod i brojna iznenađenja.

Posušje.net

OGLASI

Loading