Select Page

Hod i igre 2021. Frame Posušje

Hod i igre 2021. Frame Posušje

U četvrtak, 1.srpnja u Vučipolju su održani Franjevački hod i igre.

Dan je započeo sa Svetom Misom koju je predvodio duhovni asistent fra Jozo Hrkać.

Nakon mise uslijedio je zabavni dio programa u kojem su se framaši natjecali u 9 igara.

Pobjednik nogometnog turnira je ekipa Nes Vanilija (Josip Širić, Marin Mihalj i Petra Miloš), dok je pobjedu u odbojkaškom turniru odnijela ekipa Gavrilo (Iva Soldo, Mario Širić i Ivana Rezo).

U potezanju konopa najbolja je bila ekipa Čaša Vode (Lucija Biško, Antonela Miloš, Josip Miloš, Ivan Šego i Ivana Penava). Pobjedu u potezanju klipa odnijeli su Ante Barišić i Petra Landeka.

Anđela Nenadić i Ante Barišić pobjednici su skoka u dalj, a Ilija Jukić i Anamarija Bakula su bili najbrži u skakanju u vrećama i tako su odnijeli pobjedu.

Ekipa Čičak (Petar Lončar, Petra Protrka i Ivan Barišić) je pobjednik Grgine Utrke, a u plesu s narančama najbolji su bili Petar Lončar i Petra Protrka. U disciplini utrka na tri noge pobjedu su odnijeli Ivan Šego i Frano Šego te Petra Protrka i Ana Tomić.

Zahvaljujemo prvenstveno  Bogu na lijepom danu i sunčanom vremenu. Na poseban način hvala Mrveljima koji su nam stavili na raspolaganje vikendicu (kao i prethodnih godina) i pripremili mnoštvo potrebnih stvari; Darku Koštri koji nas već tradicionalno častili ručkom; Pekarni STEVIĆ, autoprijevozniku Veljku Bakuli i svima ostalima koji su na bilo koji način pridonijeli organizaciji ovoga događaja.

Mir i dobro! – poručili su posuški framaši na svojoj službenoj stranici.

Frama Posušje

OGLASI

Loading