Select Page

HPD Pločno Posušje organizira Malu planinarsku školu 2021

HPD Pločno Posušje organizira Malu planinarsku školu 2021
Imate dijete uzrasta od 7 do 14 godina? Želite mu pružiti novu perspektivu proširujući svoje vidike? Želite da usvoji praktične vještine kroz iskustveno učenje u prirodi, te nadogradi svoje psihofizičke kapacitete kroz novo iskustvo, izazove, igre i druženje?

HPD Pločno Posušje organizira prvu Malu planinarsku školu koja će se odvijati od 4. do 9. kolovoza 2021. godine, uz vodstvo jednog planinarskog vodiča i dva iskusna planinara, pri čemu će djeca upoznati neke od lokacija u blizini Blidinjskog jezera, Masne Luke, Vrana i Čvrsnice uz cjelodnevni boravak na čistom zraku. Obroci će se pripremati u planinarskom domu “Masna Luka” gdje će ujedno polaznici biti i smješteni.

Predviđeni broj polaznika je do 50, što je optimalan broj za kvalitetan rad s djecom s tri vodiča i ujedno smještajni kapacitet doma.

Cijena škole iznosi 100 KM, uz obaveznu uplatu akontacije do 21. srpnja od 60 KM koja se ne vraća. Ostatak uplate se vrši prilikom dolaska djece u planinarski dom. Plan aktivnosti obuhvaća 1 planinarski izlet, izlet markiranja, učenje osnova penjanja, čvorologije, kartografije, branje ljekovitog bilja, obilazak Blidinjskog jezera i crkve u Masnoj Luci i još mnoge dr. Detaljnije o aktivnostima ćemo Vam poslati nakon prijave. U cijenu su uključena tri obroka dnevno izuzev prvog i zadnjeg dana kad će biti osigurana dva obroka te noćenje, diplome te dar iznenađenja.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem online obrasca najkasnije do srijede 21. srpnja 2021. kada će biti upriličen susret s roditeljima i uvodno predavanje o pravilima ponašanja u prirodi. Završno druženje uz dodjelu diploma s djecom i roditeljima je 9. kolovoza 2021.godine u 11 sati.

Više informacija možete dobiti na Facebook stranici HPD Pločno Posušje ili putem elektronske pošte planinarskaskola21@gmail.com, te na broj telefona: 

Dodatne informacije

 Potrebna oprema: Pidžama, ruksak, gojzerice ili tenisice s tvrdom potplatom, lagane hlače ili trenirka, majice dugih i kratkih rukava, stara odjeća potrebna za markiranje, vjetrovka, tanje rukavice, kapa, krema za sunčanje, jedan paket kobasica, 4-5 energetskih čokoladica ili čokolada, neko suho voće.

Sve aktivnosti su prilagođene djeci uzrasta 7 -14 godina.

Organizator zadržava pravo prerasporeda aktivnosti ovisno od vremenskih prilika.

Odzivom na izlet, roditelji potvrđuju da dijete ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje u njemu, da prihvata program Male planinarske škole i upute vodiča, priopćeno je.

OGLASI

Loading