Select Page

HRVATSKA slavi trideset godina međunarodnog priznanja

HRVATSKA slavi trideset godina međunarodnog priznanja

Na današnji dan prije tri desetljeća, okrunjeni su višegeneracijski napori i žrtve hrvatskog naroda u borbi za svoj identitet, slobodu, državnost!

U vremenu teških trenutaka za naš narod, iznimnih fizičkih i materijalnih gubitaka u ratu koji smo spremno prihvatili na putu svoje slobode, međunarodno priznanje bio je prijelomni trenutak u životu našeg naroda koji nam je dao vjeru u sebe i spremnost za završetak povijesnog mega projekta, obnove i zaštite svoje Domovine!

Taj dio mega projekta završio je veličanstvenom Olujom koja je zauvijek potvrdila postojanje našeg naroda na međunarodnoj karti naroda!

Sve današnje poteškoće, anomalije u društvu ne mogu dovesti u pitanje monumentalnost i vrijednost ostvarivanja obnove i obrane hrvatske države! Naprotiv!

Sve žrtve i napori koje smo kao narod ugradili u današnju slobodu, obvezuju nas na nastavak borbe za Hrvatsku koju su sanjali naši najbolji sinovi i kćeri dajući svoj život za taj cilj!

Pesimizmu i malodušju nema mjesta u životu naše nacije! Mjesta ima samo za odgovornost, spremnost i ljubav prema Domovini!

Neka nam je sretan današnji dan!

OGLASI

Loading