Select Page

Hrvatska u generalnoj probi za SP nakon preokreta svladala Senegal

Hrvatska u generalnoj probi za SP nakon preokreta svladala Senegal

Hrvatska je protiv Senegala koji je “glumio” Nigeriju, našeg prvog protivnika na Svjetskom prvenstvu, nakon preokreta slavila s 2:1.

Gledali smo dva lica vatrenih – u prvom poluvremenu su bili blijedi i bez udarca u okvir, dok su u nastavku proigrali i okrenuli utakmicu.

322874493b4d12d24326

Senegal je poveo u 48. minuti nakon što je naša obrana zaboravila na Sarra, a on sjajno reagirao i matirao Subašića. Na 1:1 izjednačio je Perišić u 63. minuti. Izveo je slobodnjak s 30-ak metara, a lopta je pogodila nekoga u živom zidu i završila u mreži. Konačni rezultat postavio je Kramarić koji je ušao u 46. minuti i odigrao odlično poluvrijeme. U 78. minuti dobio je loptu od Modrića, a prvi njegov udarac blokirao je Koulibaly. No, Kramarić je dočekao odbijenu loptu i pospremio je u mrežu.

65faccb0ae376dde2d96

Izabranici Zlatka Dalića na kraju s pobjedom odlaze na Svjetsko prvenstvo što je vrlo važno za njihovo samopouzdanje. Osim toga, nastavili smo tradiciju da u Osijeku ne gubimo. Ovo je bio 11. susret u Gradskom vrtu, a do sada smo upisali devet pobjeda uz dva remija.

vecernji.hr

OGLASI

Loading