Select Page

HRVATSKO NADZEMLJE NA REDOVITOM SUSRETU FRAME POSUŠJE

HRVATSKO NADZEMLJE NA REDOVITOM SUSRETU FRAME POSUŠJE

Na redovitom susretu Frame Posušje u petak 24. svibnja u goste su primili Hrvatsko Nadzemlje. Oni su se predstavili svojim bogatim programom u kojem su izveli nekoliko svojih skečeva i time iskreno nasmijali sve framaše a imali su prililiku pogledati i filmove iz njihove produkcije.

Hrvatsko nadzemlje djeluje pod Uredom za Pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, te se sastaju svako treće srijede u mjesecu na predavanjima u Sjemeništu. Oni također djeluju i kroz razne sekcije kao što su dramska, tehnička, voditeljska, molitvena i mnoge druge. Provobitna ideja nastala je prije 15 godina, a do danas su okupili oko 200 članova koji su putovali i gostovali na raznim mjestima, te širili svoju vjeru.

“Ono što nas se najviše dojmilo ovoga puta je svjedočanstvo naše posuške nadzemljašice Sare. Sara nam je pričala o svojim prvim danima studiranja u Splitu, te o problemima koji su je tu pratili. Na kraju su joj upravo te nedaće pomogle da se čvrsto poveže s Kristom i svojom vjerom snažno utječe na druge, a tako i na nas. Zahvaljujemo se našoj Sari što je pred nas iznijela ovu divnu priču i ohrabrila nas za budućnost potičući nas na vjeru u Božje planove za nas.

Zahvaljujemo se i cjelom Hrvatskom nadzemlju što su nas zabavili, nasmijali i motivirali na neprestanu molitvu i vjeru, te se veselimo sljedećim zajedničkim susretima.”-pišu na svojim stranicama framaši.

Frama Posušje

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading