Select Page

Hržica za Jabuka.tv uoči koncerta u Širokom: Dugo smo čekali i sanjali

Hržica za Jabuka.tv uoči koncerta u Širokom: Dugo smo čekali i sanjali
Veliki koncert duhovne glazbe ”U mom srcu vatra” bit će održan u nedjelju, 19. prosinca, s početkom u 19:30 sati u dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Popularne pjesme slavljenja Boga izvodit će poznati glazbenici Alan Hržica, Vanessa Miočzbor Mihovil iz Splita, fra Marin Karačić i sestre Ramljak.

Veliko je uzbuđenje u meni i članovima benda. Jako se veselimo Širokom Brijegu, posebno što će to biti prvi koncert moderne duhovne glazbe na takvoj razini u Hercegovini, izjavio je za portal Jabuka.tv pjevač Alan Hržica (43).

Ističe da se koncert održava u najtežem, ali ujedno i najboljem trenutku s obzirom na pandemiju koronavirusa.

Dugo smo čekali i sanjali, dolazimo u najtežem i najboljem trenutku s obzirom da je potrebno dizati duh u ovim teškim pandemijskim vremenima. Spremni smo, nadamo se da ćemo donijeti božićni duh, koji se sve teže probija kroz medije, da ćemo donijeti pravo slavljene Gospodina u pravo vrijeme, smatra Hržica.

Poručio je da će na Pecari biti odlična atmosfera i pozvao sve vjernike da dođu na koncert.

Poruka je da dođu svi, da slavimo Boga, da će atmosfera biti usijana i veličanstvena jer tako je uvijek kad slavimo Gospodina. Neka dovedu i djecu da to dožive, sve one koji se osjećaju vjernicima i vjeruju u Isusa Krista, neka dođu, zaključio je Hržica u izjavi za portal Jabuka.tv.

Dio prihoda od prodaje ulaznica biti će usmjeren u humanitarne svrhe za pomoć Udruzi Mlado Sunce iz Širokoga Brijega..

www.jabuka.tv | Foto: Davor Javorović/Pixsell)

OGLASI

Loading