Select Page

HŠK Posušje dobio novu upravu

HŠK Posušje dobio novu upravu

U ponedjeljak 9. Veljače 2015. u općinskoj Vijećnici u Posušju održana je izvještajno – izborna skupština Hrvatskog športskog kluba Posušje.

Podneseno je izvješće o radu i financijsko izvješće, te su izabrani članovi Upravnog i Nadzornog odbora, koji će u sljedećim mjesecima skrbiti o klubu koji broji više od 200 aktivnih članova u svim kategorijama.

Izvještaj o prošlogodišnjem radu i uspjesima kluba, što se tiče natjecateljskih kategorija iznio je Mario Knezović. Tako su limači osvojili prvo mjesto, pioniri također, kadeti deveti, juniori 11 u svojim natjecanjima, dok su seniori sezonu 2013./2014. završili na drugom mjestu Druge lige FBiH – Jug.

Financijsko izvješće podnio je bivši predsjednik kluba Dario Sesar i od strane članova Skupštine jednoglasno je prihvaćeno. Financijska strana u klubu zasada je stabilna iako je to jako teško postići u ovim vremenima.

Novi članovi Upravnog odbora su: Branko Bago, Dario Sesar, Branimir Oreč, Vinko Romić, Ivica Pavković, Slavo Begić i Slaven Petrović. Na jednoj od sljedećih sjednica UO izabrat će se i predsjednik kluba.

Ivica Landeka, Mladen Vranjković i Frano Lebo novi su članovi Nadzornog odbora.

Inače, danas u 16 sati na Mokrom Docu održana je prozivka nogometaša HŠK Posušje i započelo se s pripremama za nastavak proljetnog dijela sezone. Podsjetimo, nogometaši Posušja trenutno zauzimaju drugo mjesto sa 29 bodova, sedam manje od prve Sloge i dva više od trećeg Tomislavgrada.

Posušje.net

OGLASI

Loading