Select Page

Trener Ćorić i kapetan Landeka najavili susret protiv Slavena!

Trener Ćorić i kapetan Landeka najavili susret protiv Slavena!

U okviru 17. kola 1. lige Federacije BiH nogometaši HŠK Posušja sutra u 15:00h gostuju kod Slavena u Živinicama. Posušju koje je i dalje vodeća ekipa lige nakon poraza na domaćem terenu od TOŠK-a prošlo kolo, 3 boda iz ove utakmice protiv Slavena koji je posljednji na ljestvici su jako važna za povratak na pobjedničke staze i očuvanje 1. mjesta te nemaju prava na kiks.

Uoči puta na utakmicu u prostorijama HŠK Posušje održana je konferencija za medije na kojoj su nam se obratili trener Denis Ćorić i kapetan Davor Landeka. Evo što su rekli i kako su odgovorili na pitanja novinara.

Prvo je riječ imao trener Ćorić koji je rekao da je upoznat s teškom situacijom u ekipi Slavena no da ih to neće zavarati da je gledao njihovu prošlu utakmicu i da tu ima zanimljivih igrača ali se nada da će njegova momčad imati pravi pristup i da će se vratiti s očekivana 3 boda.

Nakon toga je riječ preuzeo kapetan Landeka, on se ispričao navijačima za lošiju utakmicu protiv TOŠK-a te se složio s trenerom da su favoriti u sutrašnjoj utakmicu i da tu ulogu prihvaćaju. Rekao je još i to kako se nisu uzdizali u pobjedama pa ih neće poljuljati ni ovaj poraz u zadnjoj utakmici, svjestan je da nisu bili pravi, TOŠK je na kraju zasluženo pobijedio ali kaže i to da su bili odlično pripremljeni za tu utakmicu te su čak bili i dominantni jednim djelom utakmice do prvoga gola.

Nakon njihovih prvih riječi red je došao na pitanja novinara koja su bila upućena treneru Ćoriću.

Na pitanje o utakmici s TOŠK-om rekao je da i on misli da su dobro otvorili utakmicu ali se nakon primljenog gola nisu snašli, to je na domaćem terenu za njih bilo nešto novo. Kaže da su izvukli pouku, da su svjesni gdje su griješili i da će sigurno biti bolje te da neće jedan ili dva poraza poljuljati sve ono dobro napravljeno u posljednjih 7-8 mjeseci.

Na pitanje o igračima koji su spremni za utakmicu rekao nam je da još uvijek Bubalo nema pravo nastupa, Glavina mora odraditi kaznu žutih kartona a ozljede muče Vranjića i Antu Serdarušića te će poslije današnjeg treninga znati hoće li biti spremni za utakmicu. 

Što se tiče Bubala rekao je da je riječ o kvalitetnom igraču ali da tu ne podcjenjuje Begića i Buhača te da će se za svoje mjesto morati izboriti na terenu i da od sve trojice puno očekuje. 

Trener je rekao da u kadru sada ima dosta kvalitetnih mladih igrača i da mu pravilo od 3 mlada igrača ne stvara problem, tu je nabrojao Bešlića, Nenadića, Boškovića, Sesara i naravno golmana Galića. 

Za kraj je rekao da je zadovoljan pojačanjima u ekipi da se radi o kvalitetnim igračima koji su sigurno pojačanja te će to pokazati na trenu ali da i od njih očekuje puno više kao i od ostatka ekipe u odnosu na ono pokazano u posljednjoj utakmici.

Radioposusje.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading