Select Page

HŠK Posušje izdao priopćenje nakon nemilih scena u Neumu

HŠK Posušje izdao priopćenje nakon nemilih scena u Neumu

“HŠK POSUŠJE OSUĐUJE SVAKI OBLIK NASILJA NA SPORTSKIM TERENIMA I VAN NJIH!”

Nakon nemilih scena u Neumu, očitova se i klub s Mokrog Doca na svojima službenim stranicama: ” HŠK Posušje osuđuje svaki oblik nasilja i neprimjerenog ponašanja na sportskim borilištima i izvan njih.

Još više osuđujemo uzroke ovih problema. Ako uistinu svi želimo stvarno raspetljavanje nagomilanih problema u nogometu, treba krenuti od njihovog rješavanja, a ne baviti se samo selektivno posljedicama. HŠK Posušje će stoga i dalje nastaviti ukazivati na sve nepravilnosti i nezakonitosti koje se kontinuirano događaju na nogometnoj sceni te će podržati sve iskrene akcije koje ukazuju na isto.

NS FBiH jučer je derbi utakmici 14.kola Druge lige FBiH-Jug delegirao Anela Pucu (Mostar), Tomislava Pušića ( Mostar) i Antonia Marčinka (Čitluk), dok je delegat susreta bio gospodin Tomislav Čuić (Tomislavgrad). Sudac Puce s pomoćnicima fenomenalno je odradio susret, i svoj posao obavio pošteno i savjesno. Klub s juga BiH pretrpio je težak poraz od HŠK Posušje (0-4), a kao glavnog krivca domaći su vidjeli u sudcima. Snimka utakmice bit će u što skorijem vremenu objavljena i kompletna javnost će biti upoznata kako je sudačka trojka pošteno odradila svoj posao.

HŠK Posušje će ustrajati u borbi da se načela koja živimo u klubu počnu primjenjivati i u drugim nogometnim klubovima te će i dalje ukazivati na uzroke problema, sukoba i podjela, kao i osuđivati svaki oblik nasilja. Svi koji dijele iste vrijednosti naši su suborci i prijatelji, neovisno koju boju dresa ili šala nosili” stoji u priopćenju HŠK Posušje.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading