Select Page

HŠK Posušje u kategoriji 2009. pobjednik Posušje kupa 2019.

HŠK Posušje u kategoriji 2009. pobjednik Posušje kupa 2019.

Za nama je prvi dan II. međunarodnog nogometnog turnira “POSUŠJE KUP 2019“ koji organizira HŠK Posušje. Turnir je okupio 16 klubova iz BiH i Republike Hrvatske, a na turniru sudjeluju ukupno 34 ekipe.

Danas su se na dva terena stadiona Mokri dolac natjecali polaznici škola nogometa, dječaci i djevojčice godišta 2009. U finalu smo gledali ekipu domaćina HŠK Posušja i prošlogodišnjeg pobjednika FK Leotar iz Trebinja. Na kraju su uspješniji bili domaćini koji su slavili visoku pobjedu od 3:0.

U utakmici za treće mjesto sastali su se NK Široki Brijeg i NK Imotski 1991. u kojoj su Širokobriježani slavili pobjedu od 5:1. HŠK Posušje je u polufinalu pobijedio vječitog rivala NK Široki s 4:0, dok je FK Leotar na putu do finala zaustavio jako dobru ekipu NK Imotskog 1991. pobijedivši ih rezultatom 4:1.

Uručene su medalje i pehari za prvoplasirane ekipe te priznanja za najuspješnije pojedince na turniru za godište 2009. Najboljim igračem proglašen je Ante Bešlić (HŠK Posušje), najbolji vratar je Karlo Lončar (HŠK Posušje), a najbolji strijelac je Marino Hrvatin Gudelj (NK Imotski 1991.). Čestitamo svima, na osobit način HŠK Posušju, igračima i treneru Ljubi Crnogorcu Šekiju.

Danas smo na prekrasnom travnjaku Mokroga doca gledali puno dobrih poteza, lijepih akcija i zgoditaka, a ovo je i dobra prilika polaznicima škola nogometa da se upoznaju i druže. Natjecanje je započelo u 9 sati utakmicama po skupinama. Nešto iza 12 sati uslijedilo je svečano otvaranje turnira uz disciplinirano „postrojavanje“ ekipa. Uz prigodne riječi dobrodošlice Posušje kup 2019. otvorio je predsjednik Upravnog odbora Hrvatskog športskog kluba Posušje Dario Sesar.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading