Select Page

U ovoj godini za TKD klub Poskok više od 300 medalja

U ovoj godini za TKD klub Poskok više od 300 medalja

Na sinoć održanoj svečanoj sjednici TKD kluba Poskok Posušje predstavljeni s rezultat kluba za 2017. godinu koja je ocijenjena kao iznimno uspješna godina. Klub je nastupio na 26 natjecanja na kojima je osvojeno više od 300 medalja među kojima je više od 100 zlatnih. Osvojeno je 26 pehara za ekipne uspjehe, a članovi kluba su čak 9 puta proglašavani najboljim borcima na natjecanjima.

Na sjednici su dodijeljena i priznanja najuspješnijim članovima kluba. Klupska komisija za izbor najuspješnijih sportaša u TKD klubu Poskok izabrala je one koji su se u ovoj godini najviše dokazali svojim rezultatima. Najuspješnija natjecateljica Taekwondo kluba Poskok Posušje u 2017. godini je Ružica Crnogorac koja u ovoj godini je aktualna juniorska prvakinja FBiH i BiH, zlatna u Hadžićima, Fojnici, Splitu i Posušju, srebrna na Kupu Dalmacije i Imotskom, brončana na Otvorenom prvenstvu Srbije i u Sarajevu, te je zabilježila i nastup za reprezentaciju BiH na Europskom juniorskom prvenstvu na Cipru.

Najuspješniji limači su Boris Gavrić i Marta Grubišić, najuspješniji mlađi kadeti su Luka Kraljević i Rafaela Čutura, najuspješniji kadeti su Ilija Jukić i Sara Grubišić, najuspješniji juniori su David Bašić i Ružica Crnogorac, najuspješniji seniori su Kristijan Miličević i Gabrijela Senjak. Proglašeni su i najuspješniji natjecatelji u kickovima, a to su Roko Galić i Kata Bago, dok su najuspješniji tehničari (formaši) Danijel Boban i Lucija Bašić. Pored natjecatelja kluba zahvalnicu za podršku Klubu primila je i Lidija Bešlić koja je i ove godine odradila voditeljski posao svečane sjednice.

Predsjednik TKD kluba Poskok Petar Boban uputio je zahvale roditeljima članova kluba koji su uvijek spremni na suradnju i pomoć, ali i brojnim sponzorima koji pomažu rad kluba. Boban je kazao da su članovi kluba pored mnogobrojnih natjecanja bili aktivni i u taekwondo demonstracijama, međuklupskim treninzima i humanitarnim akcijama. „Pored toga, nabavljena je različita sportska oprema za još bolje i efikasnije treninge, a klupski treneri su sudjelovali na različitim stručnim trenerskim seminarima i konferencijama. Bili smo i domaćini organizacije Taekwondo prvenstva Herceg – Bosne gdje smo postali ekipni prvaci u svim disciplinama“, kazao je Boban.

„Za iduću godinu u klubu se planira kao i do sada uključiti što više djece i mladih u ovaj olimpijski sport, nastupati na što više natjecanja i tako promicati naše sportaše, klub i općinu Posušje. Podignuti kvalitetu treninga da što više naših članova bude u redovima državne reprezentacije. Punoljetne članove koji se više aktivno ne natječu, a treniraju u klubu planiramo uključiti u rad kluba kao trenere, suce i članove odbora unutar kluba. Uglavnom nastaviti ulagati u proširenje i širenje TKD doma da naši članovi imaju što bolje uvjete za rad“, kazao je Boban.

Željko Slišković ravnatelj osnovne škole na Kočerinu gdje TKD klub od ovog proljeća drži treninge djeci ove osnovne škole je kazao da mu je iznimno drago na suradnji s TKD klubom Poskok, te da su i djeca i roditelji zadovoljni trenerima iz kluba koji dolaze trenirati djecu u Kočerinu.

Podršku klubu dao je i Mate Lončar ispred vijeća mladih Federacije Bosne i Hercegovine koji je kazao da često puta imamo priliku svjedočiti uspjesima mladih, posebno sportaša, a da ti veliku ulogu i prostor zauzimaju upravo članovi TKD kluba Poskok. „Čestitam vam na uspješnim rezultatima, jer znam koliko to truda zahtjeva. Vi svjedočite da su mladi najveće bogatstvo općine Posušje, a u meni ćete uvijek imati prijatelja i podršku. Posebna zahvala ide roditeljima, jer bez vaše podrške mi mladi ne možemo. Budite podrška svojoj djeci i dalje“, zaključio je Lončar.

posusje.net

OGLASI

Loading