Select Page

HŠK Posušje: Za projekt “Ostavi trag – za nove generacije” do sada ukupno donirano 290.150KM!

HŠK Posušje: Za projekt “Ostavi trag – za nove generacije” do sada ukupno donirano 290.150KM!

Prije tri mjeseca pokrenuta je povijesna akcija navijača, simpatizera i sponzora HŠK Posušje „Ostavi trag – za nove generacije“. Cilj ovog projekta je izgradnja jednog od najsuvremenijih i najmodernijih nogometnih terena s umjetnom travom u BiH, koja će se prostirati na 6.930 m².

Naime, glavni cilj Kluba je kvalitetna organizacija s posebnim naglaskom na školu nogometa koja broji preko 380 djece, kojoj je potrebno osigurati adekvatne uvjete za bavljenje športom.

„Pozitivna je vijest kako je za ovaj povijesni projekt Središnji državni ured za Hrvate izvan RH donirao HŠK Posušje 4 234 m²! Do sada je plavo-bijelom klubu donirano 5802  m² (290.150,00 KM) i blizu smo brojci kojoj nitko nije mogao vjerovati“, priopćeno je iz HŠK Posušje.

Iz Kluba su istaknuli kako akcija „Ostavi trag – za nove generacije“ službeno završava 01.lipnja 2023.godine, a nadodali su kako se nadaju da će do tada uspjeti postići svoj cilj.

I vi se možete uključiti već danas! Donirati se može uplatom na transakcijski račun (3382002264215973), devizni račun (IBAN:BA 393382004864213673; SWIFT: UNCRBA 22),putem PayPal-a, gotovinskom uplatom putem obrasca u prostorijama Kluba ili preuzimanjem obrasca na linku: https://ostavi-trag.hsk-posusje.com/#doniraj .

Po završetku projekta „Ostavi trag za nove generacije“ imena svih donatora ostati će upisana u vječnosti s voljenim Klubom na ploči zahvale, koja će se nalaziti u krugu stadiona Mokri Dolac. Svaki donator će, kao i do sada, biti javno objavljen i na web stranici, preko koje se u svakom trenutku može  pronaći “svoj“ kvadrat. Donacija za jedan kvadrat iznosi 50 KM, a uplate se svakodnevno ažuriraju i objavljuju na službenoj web stranici, uključujući i donacije kroz obrasce.

Ova zavidna brojka djece u školi nogometa koja je se u zadnjim mjesecima i povećala, ulijeva nadu da će Posušje i dalje biti mala sredina ogromnog športskog potencijala, stoga je i pokrenuta ova akcija kako bi se uistinu ostavio trag novim generacijama!

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading