Select Page

Huligani u sačekuši kod Imotskog kamenjem i palicama napadali putnike

Huligani u sačekuši kod Imotskog kamenjem i palicama napadali putnike

MASKIRANI huligani, oboružani palicama i kamenjem, u noći sa subote na nedjelju blokirali su cestu u blizini graničnog prijelaza Vinjana Gornjih te su tako dočekivali automobile koji su se vraćali s utakmice Hajduk – Dinamo.

“Negdje oko 24 h, prije graničnog prijelaza Vinjana Gornjih, na pravcu iznad industrijske zone prestiže nas auto (sivi ford Focus) vadi palicu i lupa nam po autu i pokazuje nam srednji prst”, javlja čitatelj Indexa koji naglašava da na automobilima nisu imali nikakva navijačka obilježja. “Kako se nisam snašao u tom trenutku, Ford bježi i pravi nam sačekušu samo 100 metara od granice i nasred ceste stoji lik s palicom i maskiran, ali uspio sam ga izbjeći i pobjeći do granice”, iznosi čitatelj.

Blokirali cestu, lupali palicama i gađali kamenjima

“Kako sam ja jednog lika izbjegao, onda su izašla još dvojica i dočekala sljedeća tri automobila, blokirali cestu i lupala ih palicama i gađala kamenjima, a u jednom od tih automobila su bile četiri cure”, navodi čitatelj koji kaže da su odmah obavijestili policiju. “Ali oni s granice nisu se potrudili ni sekunde da bi pokušali uhvatiti huligane”, tvrdi čitatelj koji se pita tko će im sanirati štetu na oštećenim automobilima.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska na naš upit o navedenom slučaju odgovorila nam je da su evidentirali jednu dojavu o jednom događaju u kojem su oštećena tri osobna vozila.

“Dojavu smo zaprimili 1. rujna 2019. u 0:15 sati a događaj se dogodio na cesti D76 u mjestu Vinjani Gornji. Policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi izišli na mjesto događaja, kojom prilikom je utvrđeno da su nepoznate osobe šipkama oštetile dva vozila Mercedes i jedno vozilo Fiat Punto, nakon čega su se udaljile s mjesta događaja. Na vozilima je nastala materijalna šteta, dok niti jedna osoba koja se nalazila u tim vozilima nije zatražila liječničku pomoć. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja”, stoji u odgovoru policije.

Kako neslužbeno doznajemo među napadnutim putnicima bilo je Posušana. Oni su nam upravo dostavili fotografije razbijenih automobila.

Index.hr/Foto: Poslao čitatelj

OGLASI

Loading