Select Page

Humanitarna putujuća izložba “Pomozimo zajedno!” otvorena sinoć u Posušju

Humanitarna putujuća izložba “Pomozimo zajedno!” otvorena sinoć u Posušju

Humanitarna putujuća izložba “Pomozimo zajedno!”, u organizaciji Humanitarne udruge “Fra Mladen Hrkać” iz Zagreba i predstavništva Udruge u Širokom Brijegu te partnerstvu s Maticom hrvatskom – ogranak Posušje i OŠ Ivana Mažuranića Posušje, otvorena je sinoć u predvorju ove škole.

Na izložbi su prikazana umjetnička djela koja su Humanitarnoj udruzi “fra Mladen Hrkać” donirali akademski kipari i slikari i amateri.

img-1239-768x512

Program je vodila Misijana Brkić Milinković, a posjetiteljima su se obratili Ivan Soldo predsjednik udruge “Fra Mladen Hrkać”, Blago Kovač, ispred posuškog ogranka Matice hrvatske te Zvonimir Širić, ravnatelj OŠ Ivana Mažuranića. U glazbenom dijelu programa nastupila je posuška Frama.

img-1234-768x512

Izložba će u Bosni i Hercegovini nakon Posušja proputovati kroz Livno, Tomislavgrad, Bugojno, Čapljinu, Stolac, Ljubuški, Čitluk, Vitez, Žepče, Sarajevo i Orašje, te kroz 20 gradova u Republici Hrvatskoj, a s ciljem upoznavanja šireg stanovništva s projektom izgradnje objekta “Dom fra Mladen Hrkać” za smještaj osoba na liječenju daleko od doma – u Zagrebu.

img-1232-768x512

Projekt putujuće izložbe provodi se u partnerstvu s Hrvatskom maticom iseljenika i Maticom hrvatskom i njezinim ograncima diljem Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u aukciji, svoje ponude mogu dostaviti i elektronskim putem preko https://art-auction-2018.firebaseapp.com/

opcina-posusje.ba

OGLASI

Loading