Select Page

INVESTICIJE: Općini Posušje 575.000,00 KM od Vlade FBiH za projekte vodovoda Tribistovo-Rakitno, rasvjetu na stadionu i cestovnu infrastrukturu

INVESTICIJE: Općini Posušje 575.000,00 KM od Vlade FBiH za projekte vodovoda Tribistovo-Rakitno, rasvjetu na stadionu i cestovnu infrastrukturu

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine je na jučerašnjoj sjednici donijela Odluku o raspodjeli sredstava utvrđenih Proračunom FBiH za 2022. Federalnom ministarstvu financija s ekonomskih kodova tekućih i kapitalnih transfera drugim razinama vlasti i fondovima – županije i općine.

Općina Posušje pripremila je svu potrebnu dokumentaciju te na ovaj javni poziv prijavila projekte „Unaprijeđenje komunalne infrastrukture nabavkom vodovodnog materijala za vodospremu Tribistovo“ koji je ocjenjen uspješan i za koji je dodijeljeno 220.000,00 KM , te projekt „Unaprjeđenje lokalne infrastrukture nabavkom i ugradnjom reflektorske rasvjete oko stadiona Mokri Dolac” za koji su odobrena sredstva u iznosu od 230.000,00 KM. Sredstva u iznosu od 125.000,00 KM biti će iskorištena za dodatna ulaganja u cestovnu infrastrukturu.

Ova sredstva će svakako omogućiti da se vodovod Tribistovo-Rakitno, čija je izgradnja u tijeku, vrlo brzo privede kraju, a za rasvjetu na stadionu u pripremi je raspisivanje javne nabavke za stupove nakon što je okončan natječaj za izvođene radova za temelje.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading