Select Page

Iva Landeka sretna zbog humanitarnog turnira   

Iva Landeka sretna zbog humanitarnog turnira   

Cijelo je Posušje u velikom zanosu pred humanitarni malonogometni turnir zakazan u ponedjeljak, 29.prosinca u 16 sati.

Prikupljeni novci bit će poklon djeci s posebnim potrebama u odjelu OŠ Ivana Mažuranića. Igrat će se tri susreta a na turniru se očekuje i Ivan Krstanović, Davor Landeka, Stanko Bubalo, Josip i Tomo Barišić i mnogi drugi. Iz Njemačke Bundes lige, iz kluba  FFUSV Jena pristigla je Posušanka Iva Landeka, kapetanica hrvatske nogometne selekcije. Presretna je za taj veliki događaj.

-Moj rođak Davor mi je prenio tu vijest i oduševljena sam takvim turnirom. Moj klub je u sredini ljestvice a ja sam na liniji zadnje vezne igračice, rekla nam je Iva prelistavajući Večernjak jer želi doznati novosti iz svoga kraja..

Spomenula je i rad hrvatske reprezentacije te želju da se ženski nogomet u Hrvatskoj, pa i u BiH, uskoro pokrene na veću kvalitetu. Iva je spomenula Davora Šukera i rekla kako vjeruje u pomake. Ivu posebno raduje ovaj skup bivših i sadašnjih nogometaša i svih prijatelja HŠK Posušje jer je to jedina prigoda da se nađu na jednom mjestu, upoznaju, te dogovore slične skupove humanitarnog cilja.  Već se najavljuje prepuna gradska dvorana s prigodnim programom i nastupom mažoretkinja.

(pc-Večernji list)

OGLASI

Loading