Select Page

IVA LAŽETA (LANDEKA) DANAS SE OPRAŠTA OD HRVATSKE REPREZENTACIJE!

IVA LAŽETA (LANDEKA) DANAS SE OPRAŠTA OD HRVATSKE REPREZENTACIJE!

Hrvatska ženska reprezentacija danas u Karlovcu od 19 sati protiv Švicarske igra pretposljednju kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo 2023. godine.

Izabranice Nenada Gračana očekuje dvoboj s drugoplasiranom ekipom skupine G, koji će u prvom redu biti obilježen oproštajem od reprezentacije  posušanke i kapetanice Ive Lažeta (nekada Landeka), koja će upisati 95. nastup i oprostiti se od nacionalnog dresa, ali i zaključiti bogatu igračku karijeru.

Posušanka je za hrvatsku reprezentaciju odigrala 94. utakmice i postigla 14 golova, a prvu službenu utakmicu odigrala 14.05.2006. protiv Solvenije.

“Očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica protiv ekipe koja je bila u završnici Europskog prvenstva. Švicarska je apsolutni favorit, ali dokle god postoji prilika pokušat ćemo je iskoristiti i protivnicama pomrsiti račune. A što se tiče Ive, svima nam je žao što je donijela takvu odluku, ali istu moramo prihvatiti i respektirati i jednako tako zahvaliti joj na svemu što je napravila za hrvatski ženski nogomet, u kojem će, nadam se, ostati i dalje, ali u nekoj drugoj ulozi”, rekao je izbornik Nenad Gračan.

OGLASI

Loading