Select Page

Ivan Lončar (HDZ BiH) još jednom predsjednik općinskog vijeća

Ivan Lončar (HDZ BiH) još jednom predsjednik općinskog vijeća

Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća općine Posušje održana je danas u općinskoj vijećnici s početkom u 10 sati, a na njoj je još jednom za predsjednika općinskog vijeća općine Posušje izabran Ivan Lončar (HDZ BiH), dok je za njegovoga zamijenika imenovan Frano Grbeša (HDU).

Na njoj su svečanu prisegu položili sljedeći vijećnici koji ulaze u saziv Općinskog vijeća za razdoblje 2016.-2020., a koji su izabrani na lokalnim izborima održanima 2. listopada. Sastav općinskog vijeća općine Posušje je sljedeći: iz reda HDZ BiH – Hrvatska demokratska zajednica BiH vijećnici su Ivan Lončar, Zvonimir Širić, Ante Begić, Jelena Hrkać, Petar Boban, Stipe Rezo, Ivan Bešlić, Boženka Šušnjar
9. Ruža Magdalena Markota, Vinko Begić, Kristina Milas, Stipe Bešlić (trinaesti vijećnik bit će poznat naknadno); iz reda Hrvatske demokratske zajednice 1990 Pero Penava, Morana Jukić i Blaženka Begić; iz reda Hrvatske nezavisne liste Blago Petric i Filip Čamber; iz reda Hrvatske demokratske unije BiH Frano Grbeša i Marija Begić; iz reda HSS BiH Ante Jukić.

Imenovan je i sastav Povjerenstva za izbor i imenovanja u sastavu: Zvonimir Širić, Marija Begić, Pero Penava, Petar Boban i Boženka Šušnjar.

Također je imenovano Povjerenstvo za Statut, Poslovnik i propise kojeg čine četiri člana: Ivan Bešlić, Ruža Magdalena Markota, Kristina Milas i Filip Čamber.

posusje.net

OGLASI

Loading