Select Page

Ivana Galić na pobjedničkom postolju humanitarno-trkačkog spektakla “Wings for Life World Run” u Mostaru!

Ivana Galić na pobjedničkom postolju humanitarno-trkačkog spektakla “Wings for Life World Run” u Mostaru!

Wings for Life World Run, humanitarno-trkački spektakl i ove je godine na šest različitih kontinenata okupio zaljubljenike u kretanje velikog srca, a svi su oni jurnuli zajedno protekle nedjelje točno u 13 sati po našem vremenu, sa zajedničkim ciljem – učiniti ozljede leđne moždine izlječivima. Trčalo se u isto vrijeme u 12 različitih vremenskih zona, na 7 službenih Flagship utrka i više od 240 održanih uz pomoć mobilne aplikacije, a jedna od takvih je i ove godine bila u Mostaru, gdje se preko 100 trkačica i trkača okupilo i dalo svoj doprinos plemenitom cilju.

Pozitivna energija prije, za vrijeme i poslije utrke obilježila je trkačku nedjelju u Mostaru, gdje su studenti, rekreativci i iskusni maratonci zajedno sa sudionicima u kolicima još jednom zajedno jurnuli rutom trke u kampusu Sveučilišta u Mostaru. Ove godine, na startu utrke, svoje mjesto su ravnopravno zauzeli i članovi Udruge paraplegičara i oboljelih od dječije paralize “Marko Ravlić” koji su također sudjelovali u utrci.

Već je poznato da utrka Wings For Life World Run nema ciljne linije, već trkače koji sudjeluju u App Run, juri virtualno presretačko auto. Najviše “posla” su mu ove godine u Mostaru zadali Jasmina Kavazović i Elmir Hasić koji su trčali 18,8 odnosno 23,6 kilometara. A istaknut ćemo da je se na pobjedničkom postolju, točnije na trećem mjestu u ženskoj konkurenciji, našla mlada trenerica i višestruko nagrađivana spostašica, Posušanka Ivana Galić. Naša Ivana je na utrci Wings for Life World Run u Mostaru istrčala sjajnih 14,5 kilometara!

Inače, utrka u Mostaru održana je uz nesebičnu pomoć Sveučilišta u Mostaru i Studentskog zbora Sveučilišta Mostar, a kompletan prihod od prikupljenih sredstava otišao je u fondaciju Wings For Life na istraživanje povreda leđne moždine.

OGLASI

Loading