Select Page

IZ JU URBIKOM: Intenzivni radovi na prometnicama i javnim površinama

IZ JU URBIKOM: Intenzivni radovi na prometnicama i javnim površinama

Posuška javna ustanova za komunalne djelatnosti Urbikom intenzivno se bavi uređenjem gradskih površina i asfaltiranjem putova u Posušju kako bi građani živjeli u ljepšem i uređenijem okruženju.

U sklopu svojih aktivnosti proteklih nekoliko mjeseci izvršeno je asfaltiranje sljedećih ulica u Posušju: Ruđera Boškovića, Petra Zoranića, Ante Kovačića, Andrije Hebranga i Kneza Mislava. Također se pristupilo asfaltiranju i sanaciji putova u Osoju, Zagorju, Rakitnu i Vinjanima kako bi mještanima olakšali svakodnevno kretanje.

Podsjetimo, JU Urbikom se bavi pripremama i izradom programa uređenja građevinskog zemljišta, organiziranjem i koordiniranjem poslova oko izgradnje komunalnih objekata i komunalnog uređenja građevinskog zemljišta, korištenjem sredstava za građenje komunalnih objekata i uređenja na građevinskom zemljištu koje se uređuje za gradnju objekata sukladno pozitivnim propisima, upravljanjem i održavanjem zajedničkih dijelova stambenih zgrada u skladu sa zakonskim propisima i pojedinačnim ugovorima.

Djelatnici Urbikoma ulažu veliki napor u održavanje javnih gradskih površina, što se može vidjeti po obnovljenim pločnicima, hortikulturi u gradskom parku, uređenim kružnim tokovima i ostalim javnim površinama.

Dio radova na prometnicama i ulicama pogledajte u fotogaleriji!

OGLASI

Loading