Select Page

Izlagači iz BiH i regije, tematski dani i bogat popratni program na ovogodišnjem Mostarskom sajmu

Izlagači iz BiH i regije, tematski dani i bogat popratni program na ovogodišnjem Mostarskom sajmu

U tijeku su opsežne pripreme za 23. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru, najznačajniju sajamsku izložbu u BiH, koji će biti održan od 5. do 9. travnja.

Iz Mostarskog sajma kazali su Feni kako je najvažnije da će ova gospodarska manifestacija, nakon dvogodišnje stanke, biti održana te organizirana na najvišoj mogućoj razini.

Zemlja partner je Mađarska, a uz izlagače iz te zemlje, na sajmu se očekuju i izlagači iz zemalja regije i svijeta.

Za nastup mađarskih tvrtki na Mostarskom sajmu zadužena je Mađarska agencija za promociju izvoza- HEPA, čiji su predstavnici nedavno posjetili Mostarski sajam i izrazili zadovoljstvo partnerstvom kao i dosadašnjom suradnjom. Potvrđen je nastup oko 30 izlagača iz te zemlje koja će predstaviti svoju gospodarsku, gastronomsku i kulturnu ponudu.

Sajam donosi iznimno bogat popratni program uz mnoštvo konferencija, B2B susreta i edukacija.

Ove godine predviđeni su tematski dani, a svaki od njih donosi popratni sadržaj vezan za pojedini sektor gospodarstva, što će, po navodima organizatora, gospodarstvenicima pružiti još veću mogućnost za ostvarenje konkretnih poslovnih susreta, te unaprjeđenje poslovanja.

– U ovom trenutku najvažnija vijest je da će Mostarski sajam, nakon dvije godine stanke, biti održan. Na proljeće ponovno otvaramo vrata sajma, na našu radost, na radost naših poslovnih partnera, a posebice svih građana Mostara i naše regije – kazala je Dalfina Bošnjak, direktorica Mostarskog sajma, ističući kako sajamske pripreme idu po planu.

Iz Mostarskog sajma poručuju da slažu jednu lijepu gospodarsku priču, te da će sajam biti organiziran na najvišoj mogućoj razini, poštujući sve propisane epidemiološke mjere koje budu na snazi.

OGLASI

Loading