Select Page

Javnom vrtiću “Bajka” iz Posušja odobreno 400 000 KN za proširenje vrtića

Javnom vrtiću “Bajka” iz Posušja odobreno 400 000 KN za proširenje vrtića

U sklopu javnog natječaja za potporu projektima Hrvata u Bosni i Hercegovini objavljenog od strane Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske J.U. Dječji vrtić „ Bajka „ odobren je projekt pod nazivom “ Dogradnja Dječjeg vrtića Bajka“ u ukupnom iznosu do 400 000 kn.

Vrtić Bajka, čiji je osnivač općina Posušje, javio se za pomoć u izradi projektnog prijedloga Općini Posušje, točnije Odjelu za razvoj Općine Posušje koji je prikupio potrebnu dokumentaciju i izradio projektni prijedlog za Državni ured za Hrvate izvan RH.

Ovim aktivnosti Odjel za razvoj Općine Posušje nastavlja pružati potporu svim udrugama, ne profitnim organizacijama i javnim ustanovama s područja Općine Posušje s ciljem privlačenja što većeg iznosa donatorskih sredstava u naš kraj. Također, vrijedi spomenuti da je se Predstojnica Državnog ureda za Hrvate izvan RH gđa. Darija Krstičević nedavno susrela s Načelnikom Općine Posušje g. Brankom Bagom i osobno se uvjerila u dosada uspješno završene projekte financirane sredstvima Državnog ureda za Hrvate izvan RH.

Odluka Vlade o raspodjeli sredstava

opcina-posusje.ba

OGLASI

Loading