Select Page

Josip Barišić za Jabuka.tv: Nadam se našoj dobroj utakmici na Koševu

Josip Barišić za Jabuka.tv: Nadam se našoj dobroj utakmici na Koševu

Iako je već ušao u ozbiljnije igračke godine, dugogodišnji nositelj obrane Širokog Brijega, Josip Barišić (35) i dalje čvrsto drži svoje mjesto na stoperskim pozicijama, a mnogim napadačima Premijer lige BiH nije ugodno ući u dvoboj s ovim čvrstim Posušjakom u redovima momčadi s Pecare.

Kapetan Širokobriježana najavio je za portal Jabuka.tv derbi 11. kola Premijer lige BiH na Koševu između Sarajeva i Širokog Brijega. Joja, kako ga od milja navijači Širokog Brijega zovu, odigrao je velik broj utakmica na Koševu protiv “Bordo” momčadi, pa je tako bio idealan sugovornik u najavi ove utakmice.

Sigurno kako nakon dobrih rezultata u posljednje tri utakmice koliko toliko rasterećeni odlazimo u Sarajevo. Nadam se kako ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat. Znamo kako nas čeka teška utakmica, ali vjerujem u nastavak našeg pozitvnog niza, rekao je u najavi utakmice, kapetan “Plavo-bijelih” za portal Jabuka.tv.

Njegova momčad je u posljednjih nekoliko sezona potpuno podbacila u prvenstvenim utakmicama u Sarajevu, ali Barišić vjeruje kako Širokobriježani neće ponoviti takvu utakmicu i ovoga puta.

Mislim kako smo se dobro pripremili. Dobro smo skautirali Sarajevo, vidjeli smo iz prošlih utakmica gdje su opasni, ali i gdje ima prostora da protivnik njih ugrozi. Trener Sedloski nas je upozorio na sve opasnosti, i vjerujem kako ćemo ih uspješno zaustaviti, odnosno iskoristiti naše prilike, istaknuo je Barišić za portal Jabuka.tv.

Kao najveću snagu momčadi Husrefa Musemića, Barišić izdvajanjezin napadački dio, što i ne čudi s obzirom kako je Sarajevo uvjerljivo najefikasnija momčad lige s čak 23 postignuta pogotka.

Svakako da su najveća opasnost po naš gol Rahmanović, Velkoski, Handžić i Ahmetović koji protiv nas vjerojatno neće igrati. To su vrlo neugodni igrači za čuvanje, ali vjerujem kako ćemo kroz našu kolektivnu igru pronaći načina da ih zaustavimo i da ćemo ostvariti pozitivan rezultat, zaključio je Barišić za portal Jabuka.tv.

Utakmica između Sarajeva i Širokog Brijega igra na stadionu Koševo u srijedu 26. rujna s početkom u 17:30, uz izravan TV prijenos na platformi Moja TV.

jabuka.tv

OGLASI

Loading