Select Page

Jure Glavina: HŠK Posušje može i mora do pobjede, prijenos utakmice na Hercegovina.info

Jure Glavina: HŠK Posušje može i mora do pobjede, prijenos utakmice na Hercegovina.info

U derbiju 15. kola Druge lige FBiH, skupina jug nogometaši Posušja u nedjelju na Mokrom Docu dočekuju momčad Klisa.

Posušje i Klis u ovaj susret ulaze sa istim bodovnim učinkom, pa će ekipi koja osvoji tri boda pripasti naslov jesenskog prvaka.

“Atmosfera u ekipi je odlična i u klubu također, svi spremni dočekujemo derbi i za nas oni dolazi u najboljem mogućem trenutku. FK Klis je uz nas najbolja ekipa, njihova prednost je što imaju iskusne igrače i odličnog mladog trenera Kudru. Mane imaju kao i svaka ekipa, ali to neću otkriti, vidjet ćemo sve u nedjelju na Mokrom Docu.

HŠK Posušje može i mora do pobjede i do titule, mi smo sve podredili ovoj utakmicu i uvjeren sam da ćemo svi skupa na kraju slaviti.

Uprava na čelu s Dariom Sesarom radi fenomenalan posao, prezadovoljan sam i mislim da je ovo ta sezona kada će se sve posložiti.

Svi moji planovi vezani su za HŠK Posušje, ovo je moj drugi dom i ponosan sam što mogu nositi dres ovog kluba.

Pozivam sve navijače da dođu na derbi, da nas podrže i da svi skupa proslavimo titulu jesenskog prvaka Druga lige FBiH-Jug”, rekao je za službene stranice HŠK Posušje najbolji strijelac lige i kluba Jure Glavina.

Portal Hercegovina.info u suradnji s HT Eronetom realizira direktni prijenos susreta Posušje – Klis koji se igra u nedjelju s početkom u 13.30 sati.

Parovi 15. kola:
Subota:
Stolac – Turbina
Tomislav – Branitelj
Nedjelja:
Posušje – Klis
Kamešnica – Grude
Rama – Bjelopoljac
Ljubuški – Troglav
Sloga – Neum
Slobodna je ekipa Brotnja

Sve utakmice igraju se u 13.30 sati.

OGLASI

Loading